Inname kleding

Inname en voorwaarden:

Check altijd eerst de website of bel of er een kledinginname stop is.

Momenteel tijdelijke kleding inname stop!

Doe even ’n briefje in de tas met naam, adres, telefoonnummer en eventueel klantnummer. Dit om vergissingen te voorkomen.

Het is belangrijk dat de kleding gewassen en gestreken is, want hoe beter de kleding eruit ziet hoe groter de kans dat het verkocht wordt!
Versleten of gepilde kleding kunnen wij niet innemen.

Er wordt alleen merkkleding ingenomen, geen H&M, Vero Moda, V&D, Hema, M&S, C&A etc. Het is fijn als je het van tevoren selecteert, dit scheelt veel werk.
We proberen de kleding bij binnenkomst zo goed mogelijk te selecteren, mocht er achteraf blijken dat ’n kledingstuk toch niet aan de voorwaarden voldoet (vlek, pillerig of stuk) dan wordt het aan ’n goed doel geschonken.
Indien kleding niet geaccepteerd wordt, betekent dit niet dat deze kleding niet ‘goed’ of ‘mooi’ is, maar dat het niet aansluit bij de doelgroep van de winkel.

Zodra de kleding in de winkel hangt, ontvangt je een e-mail met een pdf bestand, als u dit bestand opent, vind je daar de lijst met kleding die is ingenomen, het klantdeel en eventuele bijzonderheden.
Controleer deze lijst altijd om vergissingen te voorkomen!
Via de website kan je inloggen met je klantnummer en inlogcode, om je gegevens, verkopen en opgebouwd tegoed te zien.
Je dient zelf zorg te dragen voor ’n geldig e-mail adres.

De kleding blijft ten minste zes weken in de winkel hangen, Na verkoop krijg je 40% van de verkoopprijs
het kan voorkomen dat sommige kleding iets langer hangt, dit is afhankelijk van de hoeveelheid kleding die er ingebracht wordt.
Een gedeelte van de kleding die overblijft probeer ik nog voor de helft van de prijs te verkopen, de opbrengst van de kleding die niet verkocht is, gaat naar een goed doel.
Het is om praktische redenen niet mogelijk om de niet verkochte kleding weer op te halen.
Houd hier rekening mee als u kleding inbrengt! Er kan wel ’n uitzondering gemaakt worden, als het bijvoorbeeld gaat om ‘n speciaal of kostbaar kledingstuk, tas of schoen. Dit moet wél van tevoren afgesproken zijn en vóór de afgesproken datum opgehaald worden! Anders wordt het aan het goede doel geschonken. De opbrengst van de kleding wordt geschonken aan ‘Make- A- Wish’ www.makeawishnederland.org

Jouw tegoed kan je verrekenen met de kleding die je koopt of uitbetaald krijgen. Als het uit te betalen bedrag boven de euro 50,- is, graag eerst even ’n telefoontje of mailtje, aangezien we, in verband met veiligheid, geen grote bedragen in kas hebben.
Vergeet niet het tegoed binnen een jaar na inbreng op te halen, anders vervalt de uitbetaling!

Wij zijn niet aansprakelijk voor evt. vermissing, diefstal of beschadiging.
Zoekgeraakte of gestolen artikelen kunnen door ons niet vergoed worden.