Even voorstellen

In 1999 ben ik Zazoe begonnen in ’n piepklein winkeltje in de Velserstraat. Al gauw groeide de winkel uit z’n jasje en ging ik op zoek naar ’n groter pand, wat ik vond om de hoek aan de Kleverparkweg.

Inmiddels is Zazoe uitgegroeid tot ’n winkel met zeer veel vaste klanten en ’n grote inbreng van mooie merkkleding. Om dit alles in goede banen te leiden, werk ik met moderne software.
Via de website kan je zelfs je eigen verkoopresultaten zien!

Tevens beschikt Zazoe over ’n stomerij service!

TIP:
Kijk je kast ‘ns na, waarschijnlijk heb je kleding hangen, die je al ’n tijdje niet gedragen hebt. Te groot, te klein, niet de juiste kleur of pasvorm.

Kleding waar iemand anders weer veel plezier van kan hebben, zelf hou je er 40% van de verkoopprijs aan over, de kast blijft overzichtelijk en het is goed voor het milieu!

Zo wordt kleding kopen wel heel aantrekkelijk en goedkoop, zodat je regelmatig weer iets nieuws aan je garderobe kan toevoegen!

De ACVS zegt dat hun bevindingen aangeven dat Levitra een effectieve behandeling is voor voortijdige ejaculatie. De ACVS merkt echter op dat er onvoldoende bewijs is om de effectiviteit van levitra in nederland ten opzichte van cialis voor voortijdige ejaculatie te bepalen.